Zwarte Cross 2024,

 Kampink bi'j Laurijs.Festival. Opladen. Doorgaan.

Festival Zwarte Cross, drie-en-een-halve kilometer van ons vandaan (kwartiertje fietsen of maak gebruik van onze Breng & Haal Service). Ook dit jaar is een vriendengroep uit Heino weer te gast in het vakantiehuis. Maar.... Ruimte genoeg op ons landgoedje!

Nieuw! Caravan, Camper, Tent. Kom op onze tijdelijke camping Kampink kamperen; We kunnen een beperkt aantal gasten ontvangen.

Er zijn 2 wc's, 2 warme douches en één verfrissende (=koud;-) En neem je Speedo mee: wakker worden in het zwembad. Verder is er een buitenkeuken, jeu de boulesbaan, tafeltennistafel, hangmat en een kampvuur; Alles om even bij te komen. Om door te kunnen elke ochtend anti-kater-ontbijtbuffet. Eieren, spek, paracetamol, lekkere broodjes, pannenkoeken, koffie, jus d'orange... Goedemorgen! Natuurlijk zijn er ook vegetarische opties en houden we rekening met allergieën. € 40,- per persoon, per nacht inclusief ontbijt, stroom, toeristenbelasting.

Breng & Haal Service: € 5,- p.p. retourtje festival en ook naar het station - Campers & Caravans max. 7 mtr. - Tarieven incl. BTW.

 WOENSDAG & DONDERDAG NOG PLEK VOOR 2 GASTEN!

Neem je eigen tent of camper mee of kies voor de huur-Caravan met opgemaakte bedden!

 06-26708199info@bijlaurijs.nl


Zwarte Cross 2024

festival-zwarte-cross-lievelde-achterhoek-cultuur


De Zwarte Cross. Het leukste en grootste festival van Nederland, midden in de Achterhoek en op slechts 3,5 km afstand van onze Kampink bi`j Laurijs. Good gaon, lekker bijkomen!

Zwemmen & Schommelen

familieweekend2024-182


Om wakker te worden kan je een duik in het zwembad nemen, na het festival nog een beetje teveel energie? Deze schommel is gemaakt voor grote mensen en kleine kinderen.

Inclusief ontbijt

Ontbijt 2


Elke ochtend is er een anti-kater-ontbijt. Spek, eieren, sterke koffie, paracetamol, broodje, croissantje, wake-up muziekje...

Goed begin van een mooie dag! 

Caravan met opgemaakte bedden

familieweekend2024-041


Hoe relaxed is tis!-) Het tweepersoons bed is voor jullie opgemaakt. Je hebt een zitje binnen en een terras voor je huur-caravan. Heeft geen eigen toilet of douche maar wél een eigen Nespressomachine.